Airfryer
Mit køkken

Airfryer – tips til køb af airfryer

Airfryer - tips til køb af airfryer

Teksten inderholder reklamelinks
(airfryeren har vi selv købt)

For et par uger siden købte vi en airfryer. Jeg havde overvejet det længe, men jeg var i tvivl, om vi ville få den brugt, og om den ville tage for meget plads i køkkenet. Derudover tænkte jeg også på hvilken model og størrelse airfryer, vi skulle vælge, og hvordan sådan en i det hele taget fungerer.

Måske har du nogen af de samme spørgsmål? Læs med i indlægget her og få tips til køb af airfryer, og så er du selvfølgelig velkommen til at stille spørgsmål. Hvis der er noget, som du vil spørge om, kan du skrive til mig i kommentarfeltet nederst på siden.

Fylder en airfryer meget?

Den fylder en del, og jeg ved endnu ikke, om vi skal finde en fast plads til vores air fryer i et køkkenskab. På nuværende tidspunkt står den på vores køkkenbord. Vi har brugt den næsten hver dag, siden vi købte den, så derfor er den ikke pakket væk.

Hvordan virker en airfryer?

En airfryer virker ved at cirkulere varm luft rundt. Den kan sagtens tilberede frossen mad, og ved mange retter er det kun nødvendigt at tilsætte en smule olie eller slet ingen.

Hvordan rengøres en airfryer?

Den model som vi har kan tørres med en fugtig klud, og så kan selve kurven (skuffen) vaskes op i hånden eller kommes i opvaskemaskinen.

Hvad kan man lave i en airfryer?

Indtil videre har vi prøvet at lave kylling, nuggets, hjemmelavede pomfritter, frost pomfritter, chili cheese tops og andelår. Alle dele er blevet så vellykket og det har været virkelig nemt at tilberede. Jeg tænker også, at vi skal prøve at lave flæskesteg i airfryen, hjemmelavede chips, hjemmebag og en masse andet.

airfryer tips

Hvilken airfryer skal jeg købe?

Jeg var enormt meget i tvivl om hvilken størrelse airfryer, vi skulle vælge. Vi er fire personer her hjemme, og vores ældste dreng som er teenager, har en ret god appetit. Derfor var jeg sikker på, at vi ikke skulle vælge en model på 3-3,5 liter. Dem vil jeg mene er mere passende til to personer eller en lille familie med et mindre barn. Man kan få endnu større airfryer modeller end den vi har valgt, og der skal man selvfølgelig vælge ud fra ønsker og behov.

Vores airfryer er på 5 liter og jeg synes kurven er rummelig. Der kan være en stor portion kartofler i kurven, og der kan også sagtens være 5-6 stykker kyllingebryst/lår. Da jeg tilberedte kylling lavede jeg det da af to omgange, da jeg godt vidste at min familie ville spise mere end de første stykker.

Hvad koster en airfryer?

Vi har betalt 500 kr med gratis fragt for vores air fryer. Det synes jeg er en ret fornuftig pris, og vi er meget tilfredse med hvad den kan.

Hvad hedder din airfryer, og hvor kan den købes?

Den hedder Holms deli XL airfryer og er som nævnt på 5 liter. Den har 6 forskellige programmer. Den er nem at bruge, laver maden hurtigere end en ovn og den er nem at rengøre.

Køb Holms deli XL airfryer (reklamelink)
Hvis modellen er udsolgt, kan man skrive sig op og få besked når varen igen er på lager. Det gjorde jeg, da vi skulle købe vores. Heldigvis gik der ikke mere end et par uger, før den var på lager igen.

Se alle airfryers (reklamelink)
På samme side kan du se hele udvalget af airfryers samt tilbehør

Spørgsmål til airfryer

Hvis du har flere spørgsmål end dem jeg har besvaret her, kan du skrive til mig i kommentarfeltet nederst på siden.

Følg med her:
Du du meget velkommen til at følge min Facebook side og Instagram profil. Begge steder deler jeg links til de nyeste post og opskrifter, så snart de er på bloggen.

Tidligere indlæg Næste indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Jenny 11. december 2022 at 17:29

  Hvor mange watt er den på? Jeg købte en billig i et supermarked, og den kan kunbruges til at holde noget varmt i ØV

  • Svar Mie 12. december 2022 at 14:00

   Hej Jenny
   Det lyder da rigtig øv. Den må du da kunne returnere? Det lyder ikke som om, at den er til meget nytte.
   Vores airfryer er på 1500 watt og kan som skrevet sagtens laves både kylling, steg, and, kartofler m.m.
   Vh. Mie

  Skriv din kommentar