Ærtedip

Ærtedip

Da vi var på Papirøen spiste vi mad fra boderne hos Copenhagen Street Food.
Her fik en masse lækkert og forskelligt mad – blandt andet Fish & chips med ærtedip. Det var rart med grønt til den ellers ret fede mad, og det passede godt at have noget andet at dyppe i end den sædvanlige remoulade.

Da vi kom hjem, tænkte jeg, at det måtte jeg da også lave. Så her kommer opskriften på min ærtedip, som ikke tager meget mere end et par minutter at røre sammen.
Et nemt og sundt lille mellemmåltid til både børn og voksne. Mine drenge er vilde med den kraftige grønne farve og spiser glædeligt løs af den sunde dip.

Ærtedip

Brug ærtedippen til:
Kød, kylling eller fisk
Som et mellemmåltid
I madpakken
Til grøntssagstænger
I en sandwich
Til brød eller grissini stænger
I burger eller pitabrød

Opskrift på ærtedip

2 dl frosne ærter
0,5 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
En smule flagesalt eller groft salt

Fremgangsmåde

Hæld kogende vand over ærterne og kom dem op i et bæger eller en skål.
Tilsæt presset hvidløg, olivenolie og en smule salt. Brug en stavblender til at blende ingredienserne sammen i 1-2 minutter. Anret ærtedippen sammen med grøntsagsstænger eller en af de øvrige ideer (se længere oppe i teksten).

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’


Kommentarer

Ærtedip — 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.