Æggewrap
Frokost

Æggewrap

Æggewrap

Æggewraps synes jeg både kan spises til morgenmad, frokost og aftensmad.
Det er let at variere dem, og så kan de både spises varme eller kolde. Så de kan også sagtens medbringes som madpakke eller på tur.

Får vi æggewrap til morgenmad, spiser vi dem ofte bare, som de er eller med pølser og grøntsager til. Til frokost plejer jeg at komme ost, kylling eller kalkun i og af og til også lidt pesto. Dressing er dog efter min mening ikke nødvendigt, jeg synes de smager fint uden.

I aften har jeg tænkt mig at lave æggewraps med oksekød, når min svigerfar kommer forbi til lidt let mad. Jeg har taget hakket oksekød op, og det tror jeg, at jeg vil blande sammen med kinkål og krydderier. Børnene kan godt lide æggewraps med pølser, agurk og ketchup i, så det får de nok.

Æggewrap

Antal 1 person

Ingredienser

  • 2 æg
  • En smule mælk
  • Salt og peber
  • Smør til stegning

Fyld:

  • Kylling
  • Agurk
  • Cherrytomater
  • Salat

Sådan gør du

  • Pisk æggene sammen i en skål og tilsæt en smule mælk. Når jeg skriver en smule, mener jeg en sjat, ikke mere end en halv deciliter. Tilsæt salt og peber og pisk det hele sammen.
    Kom smør på en stor pande og hæld æggemassen ud på. Lad ægget stege ved middel varme indtil der ikke længere er noget flydende. Vend forsigtigt wrappen om, så den ikke går i stykker. Jeg plejer at bruge to planetknive, for at det lykkes. Lad den stege færdig på den anden side og anret wrappen på en tallerken med fyldet.
Kan du lide mine opskrifter?Følg mig på Instagram @madling_dk

Følg med på Bloglovin’ og få besked når der er nye indlæg på Madling.dk 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar