Æggewrap
Frokost

Æggewrap

Æggewrap

Opskrift på æggewrap – tynde æggewraps med kylling.

Æggewrap med salat, tomat, agurk og små stykker kylling. Et sundt og lækkert måltid som kan laves på ingen tid.

Jeg synes både man kan spises æggewraps til morgenmad, frokost og aftensmad.
Det er let at variere fyldet i dem, og så kan de både spises varme eller kolde. Derfor kan de også sagtens medbringes som madpakke eller på tur. Når vi har en rest tilbage, spiser børnene dem ofte kolde dagen efter eller får en æggewrap med som pålæg på et stykke rugbrød.

Får vi æggewrap til morgenmad, spiser vi dem ofte bare, som de er eller med pølser og grøntsager til. Til frokost plejer jeg at komme ost, kylling eller kalkun i og af og til også lidt pesto. Dressing er dog efter min mening ikke nødvendigt, jeg synes de smager fint uden.

I aften har jeg tænkt mig at lave æggewraps med oksekød, når min svigerfar kommer forbi til lidt let mad. Jeg har taget hakket oksekød op, og det tror jeg, at jeg vil blande sammen med kinkål og krydderier. Børnene kan godt lide æggewraps med pølser, agurk og ketchup i, så det får de nok.

Læs også: Æggewrap med skinke og ost.

Æggewrap

Æggewrap

Antal 1 person

Ingredienser

  • 2 æg
  • En smule mælk
  • Salt og peber
  • Smør til stegning

Fyld:

  • Kylling
  • Agurk
  • Cherrytomater
  • Salat

Sådan gør du

  • Pisk æggene sammen i en skål og tilsæt en smule mælk. Når jeg skriver en smule, mener jeg en sjat, ikke mere end en halv deciliter. Tilsæt salt og peber og pisk det hele sammen.
    Kom smør på en stor pande og hæld æggemassen ud på. Lad ægget stege ved middel varme indtil der ikke længere er noget flydende. Vend forsigtigt wrappen om, så den ikke går i stykker. Jeg plejer at bruge to planetknive, for at det lykkes. Lad den stege færdig på den anden side og anret wrappen på en tallerken med fyldet.

Æggewrap opskrift.

Det er super nemt at lave æggewraps. De kan både laves som æggewraps med laks, med tun, oksekød eller grøntsager.

Ægge wraps kan også laves med spinat i, så de får en flot grøn farve. Jeg har faktisk ikke prøvet at lave spinat wrap endnu, men det vil jeg se at få gjort.
Her kommer lige lidt flere ideer til fyld i æggewraps. Kom gerne med flere ideer nede i kommentarfeltet.

Forslag til fyld i æggewraps:

  • Kødsovs
  • Pølser
  • Kylling
  • Skinke
  • Fisk fx tun eller laks
  • En rest bøf skåret i strimler
  • Stegte grøntsager
  • Ost
  • Avocado
  • Svampe stegt i smør
  • Kartofler i tynde skiver

Opbevaring af wraps med æg.

Æggewraps kan sagtens gemmes i køleskabet. Så laver du en god stak er det bare at komme dem i en beholder med låg eller på to tallerkener og så i køleskabet. Så er der nem aftensmad eller frokost til madpakken.

Følg med her:
Du du meget velkommen til at følge min Facebook side og Instagram profil. Begge steder deler jeg links til de nyeste post og opskrifter, så snart de er på bloggen.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar