Æggemuffins

Æggemuffins
Æg behøver ikke kun at være til morgenmad, det kan være lige så godt anvendes til frokost. Jeg købte for et par år siden en Tupperware silikoneform til muffins.
Den bruger jeg af og til, til at lave æggemuffins i. Silikoneformen gør at æggene er lettere at få ud, og så behøver man ikke at bruge nogen form for fedtstof i dem.

Æggemuffins laves på samme måde som røræg. Det hele piskes sammen og hældes ned i formen og bages i ovnen. 

Frokost: Æggemuffins med agurkskiver og salat med kiwi og ristet rugbrød.

Æggemuffins

Antal 2 stk.

Ingredienser

  • 3-4 æg
  • Lidt mælk
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Pisk æg, mælk, salt og peber sammen og hæld det i en silikone-muffin-form.
    Bages i ovnen på 200 grader i cirka 15 minutter eller til de er gyldne.

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.