Året der gik 2016 på Madling.dk
Året der gik

Året der gik 2016 på Madling.dk

Året der gik 2016 på Madling.dk

Et tilbageblik på året der gik 2016 på Madling.dk

Ligesom sidste år vil jeg skrive lidt om året der gik her på Madling.dk og dele de mest læste opskrifter med jer.
Det går faktisk ret godt med min lille blog – som ikke er så lille mere. Læsertallet (altså det tal som fortæller noget om, hvor mange der kigger med på bloggen) er stigende hver eneste måned. Sådan har det næsten været siden, jeg startede Madling, og det er sjovt at kigge tilbage og se på den gang, jeg begyndte at dele de allerførste opskrifter.
I maj 2013 var der 175 besøg på bloggen og her i december 2016 lød det tal på 33.200.

Udover det stigende besøgstal så er jeg også begyndt at få flere kommentarer og spørgsmål både på bloggen, Facebook og i mails. Det gør mig rigtig glad at høre fra jer, for det er jo det, som er hele essensen ved at have en blog – at kommunikationen går begge veje. Så bliv endelig ved med at kommentere og spørge alt det I har lyst til, så skal jeg forsøge at svare på bedste vis.

De mest læste opskrifter i 2016

Til hverdag sidder jeg ikke og holder øje med de opskrifter som bliver besøgt mest. Jeg kigger dagligt på mine besøgstal, men ellers er det ikke noget jeg bruger så meget tid på. Så for mig er det også sjovt, at se de opskrifter som I har besøgt allermest. Der er et par gengangere fra sidste år, hvilke må betyde, at det er opskrifter som I er glade for, men der er også en del nye iblandt.

Majskolber i ovnen er den opskrift som er blevet læst flest gange i 2016 efterfulgt af opskriften på bagte æbler med kanel. Det er forøvrigt en super nem og god lille dessert, som jeg også holder meget af. Den er nem både at lave til en enkel person eller flere, og så er den uden tilsat sukker. Så den bliver nok et hit også her i januar måned ;-)

To populære hverdagsretter på listen er min opskrift på macaroni and cheese og luftige frikadeller. 7 forretter uden fisk er også blevet læst rigtig mange gange – ligesom indlægget med 10 børnevenlige retter er en favorit hos jer.

Nyt design på Madling.dk

Som I nok har lagt mærke til er siden opskrifter blevet fornyet. Den er blevet mere overskuelig at se på, og så er opskrifterne blevet delt op i kategorier, for at gøre det nemmere for jer at finde rundt i. Der er et par af jer, som har skrevet til mig, at det ikke er alle links som virker. Det beklager jeg meget, og det er simpelthen på grund af manglende tid, at jeg ikke har nået at gøre alle de bagvedliggende sider klar endnu. Det kommer på plads, det lover jeg :-)

De øvrige sider på bloggen om børneudflugter og livsstil skal også fornyes her i 2017. Derudover kunne jeg godt tænke mig, at blive bedre til at fotografere, at bloggen fik et nyt design og også et nyt banner. Men da det er mig selv som laver alt på bloggen bliver både min tid og tekniske evner udfordret.

Til slut vil jeg sige rigtig mange tak, fordi I læser med og kommenterer ♥
Jeg glæder mig til at dele endnu flere opskrifter, ferier og hverdagsglæder med jer her i det kommende år. Følg endelig med her også Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar