9 års fødselsdag med emoji tema
Børnefødselsdage

9 års fødselsdag med emoji tema

9 års fødselsdag med emoji tema

I forrige uge havde vi inviteret drengene fra Williams klasse til fødselsdag hjemme hos os. William havde glædet sig rigtig meget og længe talt om, at han ønskede sig en 9 års fødselsdag med emoji tema. Egentlig er det ikke noget William kender fra telefoner, for han har endnu ikke en telefon. Men han kender emoji’s fra iPad’en og har set de mange bamse smileyer, som man kan købe.
Jeg syntes, at det var en lidt fjollet og noget udfordrende idé – specielt i forhold til pynt. Men når han nu ønskede sig en emoji fødselsdag, så var det, han skulle have.

Søren og jeg havde delt opgaverne til fødselsdagen op, så jeg mest stod for maden og det praktiske, og han stod for underholdning og fødselsdags-lege. Vi ved fra tidligere, at det er en god idé, at have planlagt lidt underholding. Både fordi drengene så samles om en fælles ting, men også fordi der er temmelig meget gang i 10 drenge ;-)

9 års fødselsdag med emoji tema

9 års fødselsdag med emoji tema

Jeg fandt en gul dug, emoji-servietter og balloner. Kopperne med låg er almindelig plastikopper, som jeg sammen med William og Malte satte navnemærker og emoji klistermærker fast på.

Efter alle drengene var kommet til fødselsdagen, pakkede William gaver ud.
Drengene fra klassen havde slået sig sammen om to Lego-æsker til William. I klasse er der lavet en fælles aftale om, at gaverne ikke må koste mere end 30 kr. pr. barn. På den måde kan alle være med, og der bliver ikke gjort forskel. I de mindste klasser blev der mest købt små ting som farver, blyantssæt, små hobbyting, Lego-mænd osv. Men nu hvor drengene er blevet ældre, finder de tit på større fælles gaver.

Efter udpakning af gaver var det tid til frokost. William havde valgt, at de skulle have hotdogs. Derfor havde vi lavet en lille hotdog bod i køkkenet. Her stod jeg og tog mod bestillinger på hotdogs med røde kogte pølser, almindelig ristede pølser og kyllingepølser. Af topping var der sennep, remoulade, ketchup, agurkesalat, ristede løg, rå løg, rødløg, ristede bacon og revet mozzarella ost + grøntsagsstave ved siden af.

9 års fødselsdag med emoji tema

Hotdog skiltet har jeg lavet i Word. Røde striber som baggrund og en simpel sort tekst. William var så imponeret, og sød da han så det. “Århh mor har du selv lavet det?”. 

9 års fødselsdag med emoji tema

Der gøres klar til at åbne hotdog boden.
William har gjort det meget klart at der både skulle være rå løg, rødløg og ristede løg ;-)

9 års fødselsdag med emoji tema

9 års fødselsdag med emoji tema

9 års fødselsdag med emoji tema

En ristede hotdog med det hele. Det var ret godt med små bacon-stykker. 

9 års fødselsdag med emoji tema

9 års fødselsdag med emoji tema

Drengene smovser hotdogs og drikker saftevand.
Bordplanen havde William selv lavet, og Malte havde fået ærespladsen ved siden af ♥

Da alle drengene havde fået spist, ryddede vi hurtigt op, så vi kunne komme i gang med legene. Søren havde arrangeret en YouTube challenge, hvor William var kaptajn på det ene hold og en af drengene på det andet.
Konkurrencen bestod af fem runder, hvor drengene skulle dyste i:

1. skumfidus – hvem kan have flest skumfiduser i munden.
2. ballonmanden – hvor en fra hvert holde skulle have så mange mulige små balloner under tøjet uden at de spang.
3. citronsaft – en fra hvert hold skulle drikke en teskefuld citronsaft uden at lave ansigter.
4. udklædningstøj – lav den grimmeste/skøreste udklædning.
5. tape-ansigter – den sidste runde hvor en fra hvert hold skulle “tape” ansigtet.

Drengene syntes, at det var vildt sjovt med udfordringerne, og de var meget arrangeret! Der blev grinet meget og heppet på holdene.

Efterfølgende gik Søren i haven med alle drengene til lidt flere konkurrencer. Imens gjorde jeg klar til kage, slikposer og fødselsdagssang for William i stuen.

9 års fødselsdag med emoji tema

Egentlig havde William ønsket dig en stor smiley-kage. Men kagedekoration er bare slet ikke min stærke side, så jeg måtte finde på et alternativ.
Det blev til de her emoji poop kager lavet af chokolademuffins, en chokolademousse og fondant-øjne og mund.

Det kan godt være, at de ikke blev super flotte. Men William var glad, og jeg syntes også, at de var blevet ganske gode.

9 års fødselsdag med emoji tema

Inden drengene blev hentet igen, delte William slikposer ud til alle.

Nu er min store dreng bestemt også blevet fejret med både familiefødselsdag, børnefødselsdag, på hans rigtige fødselsdag og i skolen.
Tænk at jeg har en dreng på 9 år!

9 års fødselsdag med emoji tema

Se også: børnefødselsdage hvor jeg deler flere billeder og ideer fra William og Maltes fødselsdage.

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar