8 gode opskrifter til madpakken
Frokost

8 gode opskrifter til madpakken

8 gode opskrifter til madpakken

Hvad kan dit barn lide at få med i sin madpakke?

Jeg prøver, så godt jeg kan at gøre Williams madpakke spændende og varierende. Han har altid en form for brød med enten rugbrød eller hjemmebagte boller, og derudover får han frugt og grøntsager ved siden af. Hvis vi har rester af ris, pasta, kartofler eller bulgur, får han det med i en lille bøtte med en ske – eventuelt blandet sammen med små stykker grøntsager. Det er en god måde at få brugt mindre rester på, så de ikke skal gå til spilde.

Ved siden af brødet får William ekstra tilbehør med til formiddagsmaden og madpakken i skolen. Det kan være salami-stænger, rosiner, figenstænger, majskiks, knækbrød, ost, små frikadeller eller fiskefrikadeller.

I indlægget her har jeg samlet 8 gode opskrifter til madpakken. Det er alt sammen noget som William er glad for at få med til frokost og som derfor tit går igen i madpakken.

Tips til indpakningen af madpakken
Jeg er flere gange blevet spurgt, hvordan jeg pakker Williams madpakke ind. Det kan der læses om i indlægget her 10 tips til madpakken og indpakningen.

8 gode opskrifter til madpakken

Madpakker

Minifrikadeller er altid et hit i madpakken. Når jeg laver dem, laver jeg gerne en stor potion og fryser dem ned i fryseposer med clips på. Så er det nemt lige at tage et par minifrikadeller op til madpakken.

8 gode opskrifter til madpakken

Yndlingsspisen er helt sikkert pizza. Har vi et par stykker pizza tilbage fra aftensmaden, gemmer jeg dem altid til Williams madpakke. Han elsker at få kold pizza med! Fornyligt bagte jeg disse små pizzaer som lige passer i størrelsen til madkassen.

8 gode opskrifter til madpakken

Forrige uge havde vi disse æggewraps på madplanen. Der var lige en enkel tilbage, som jeg rullede sammen, og gav William med i madpakken.

Madpakker til børn

William elsker nødder, og han er specielt glad for ristede græskarkerner.

8 gode opskrifter til madpakken

Brødstænger er perfekte sammen med lidt blandet grønt til 10-maden.

Formiddagsmad

De smage SÅ godt de her hjemmelavede müslibarer. De er sprøde og knasende og har en god smag af både sødt og salt.

Opskrifter til madpakken

William har flere gange smagt bananpandekager uden mel og sukker, men han har endnu ikke haft dem med i madpakken. Men jeg har fået fortalt af flere læsere, at pandekagerne også smager godt kolde.

8 gode opskrifter til madpakken

Både William og Malte er vilde med de her små osteboller. De er gode som et lille mellemmåltid, som sandwich i madpakken eller til 10-maden.

Følg Madling.dk her Facebook – Bloglovin’ – Instagram

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar