8 gode opskrifter på burgere
Aftensmad

8 gode opskrifter på burgere

8 gode opskrifter på burgere

Jeg elsker burgere, og det gør resten af familien heldigvis også. Burgere er derfor noget vi ret ofte har på madplanen, og jeg synes det er sjovt at afprøve nye typer af burgere. I indlægget her har jeg samlet nogle af de burgere, som vi er specielt glade for. Faktisk er det lidt hårdt at skrive dette indlæg, for jeg har ikke spist frokost endnu, og efter at have set alle disse billeder igennem er jeg virkelig sulten!

Hvis der er tid til det, kan jeg bedst lide at bage vores burgerboller selv. Jeg er ikke den store fan af købe burgerboller, da jeg synes de fleste er kedelige og uden smag. Hvis det skal være nemt, vil jeg næsten hellere købe et par boller hos bageren, som kan bruges som burgerboller. Det gode ved hjemmelavede burgerboller er (udover smagen selvfølgelig), at der tit er flere tilbage, og så kan de bruges i madpakken eller kommes i fryseren.

Her får I 8 gode opskrifter på burgere. Bliver du også sulten? :-)

8 gode opskrifter på burgere

8 gode opskrifter på burgere

Denne frikadelleburger har jeg lavet flere gange, og den smager super godt! Burgerbollerne er hjemmebagt og frikadellerne er lavet med danskvand som gør dem lækre og luftige. Udover frikadeller er der også salatmayonnaise, rucolasalat, agurk, frisk timian og hjemmelavet ostechips i burgeren. Mums!

8 gode opskrifter på burgere

Det er absolut de bedste burgerboller jeg har lavet. De er store og luftige og indeholder en blanding af havregryn, rugmel og hvedemel.

8 gode opskrifter på burgere

Salat-burger med hjemmelavet dressing – brødet er skiftet ud med store sprøde salatblade. En sundere, nem og hurtig burger som smager skønt.

8 gode opskrifter på burgere

Til Sørens herre-aften havde jeg lavet hjemmelavet Big Mac burger, og selv om det efterhånden er længe siden, så tror jeg stadig, at der bliver talt om de burgere. De var et kæmpe hit

8 gode opskrifter på burgere

En af mine favoritter er flæskestegssandwich. I denne her er der tynde skiver af æble i, frisk timian og sprøde svær. Åh nu sidder jeg og bliver meget sulten ;-)

8 gode opskrifter på burgere

Endnu en klassiker – bøfsandwich med hakkebøf, rødbeder, remoulade, ketchup og masser af bløde løg.

8 gode opskrifter på burgere

Burger med Stufz – en smart burgerpresser som gør, at man kan fylde sin bøf med ost, revet gulerødder, peberfrugt, æg, squash og alt mulig andet godt.

8 gode opskrifter på burgere

Opskriften på mine bedste low carb burgerboller med havsalt, revet mozzarella ost og gulerødder.

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar