Ture i skoleferien
Ture i skoleferien

7 sjove ture i vinterferien

7 sjove ture i vinterferien

I næste uge holder mange skoler lukket på grund af vinterferie. Derfor har jeg i indlægget her samlet inspiration til 7 sjove ture i vinterferien, som I kan lave sammen som familie. Der er både udendørs og indendørs ture. Ture med dyr og naturoplevelser, gratis ture og ture med mulighed for masser af leg og god mad, så der skulle være noget for enhver smag.

Alle turene er nogle som vi selv har været på sammen med drengene, og som der kan læses meget mere om under billederne og linkene. I skal ikke lade jer skræmme af, at flere af billederne er sommer-billeder. Turene er også gode om vinteren, det er jo kun et spørgsmål om påklædning, som man siger ;-)

Holder I vinterferie, og har I planlagt nogle sjove ting sammen med børnene?

7 sjove ture i vinterferien

7 sjove ture i vinterferien

Den Blå Planet – oplev regnskovshallen og de mange flotte akvarier med farverige fisk, skildpadder, dværgkrokodiller og hajer.

7 sjove ture i vinterferien

Skovbaren i Dyrehaven kan man få en lækker hjemmelavet og økologisk frokost midt i den åbne skov, tæt på dyr og vand.

7 sjove ture i vinterferien

En hyggelig eftermiddag på legepladsen. Her kan børnene få timer til at gå, og hvis vejret er godt, er det oplagt at tage madpakke og noget varmt at drikke med. Sådan en tur behøver ikke at koste noget, og børnene nyder at få lov at komme ud og røre sig. Søg efter legepladser på nettet – måske ligger der en god legeplads, i nærheden af hvor I bor.

7 sjove ture i vinterferien

Vi har besøgt Mosehuset mange gange. Der er helt vildt hyggelig, og de laver super lækre pandekager. Billederne her er fra en varm sommerdag, men man kan sagtens besøge Mosehuset også om vinteren.

7 sjove ture i vinterferien

Det er en del år siden, at vi var med til LEGO World  i Bella Centret, men det er bestemt en tur som, jeg kan anbefale. Vi havde ikke nok tid, da vi der, og jeg mener godt, man kan sætte en hel dag af til det. Der er så meget god underholdning og leg til børnene og så selvfølgelig MASSER af Lego.

7 sjove ture i vinterferien
Vi har været i en del legelande, og jeg synes helt sikkert, at Leo’s Legeland har været det bedste. Det er meget stort, og der er plads til timer af leg for store og små.

7 sjove ture i vinterferien

Grantoftegård er en økologisk gård i Ballerup. Arealet er meget stort. Der er masser af dyr at se både i de åbne stalde og på markerne. Der er en flere hyggelige og grønne områder med søer og ænder og en del steder, er der bænke og borde, hvor man kan sidde og nyde naturen.

Følg Madling.dk her Facebook – Bloglovin’ – Instagram

Tidligere indlæg Næste indlæg

2 Kommentarer

  • Svar Line 11. februar 2016 at 13:57

    Tak! God idé, jeg skal da overtale kæresten til en tur forbi Den Blå Planet :)

    • Svar Mie 12. februar 2016 at 13:35

      Rigtig god tur og weekend :-)

    Skriv din kommentar