7 lækre smoothies til morgenmad
Morgenmad

7 lækre smoothies til morgenmad

7 lækre smoothies til morgenmad

Opskrifter på lækre friske og sunde smoothies.

Vi elsker smoothies til morgenmad herhjemme! Det ikke bare smager godt, men det er også en god måde at få frugt på, og så kan man samtidigt få ryddet ud i frugt-skuffen.
Det gør ikke noget at frugten som skal bruges til smoothie har fået et par stød eller er blevet lidt kedeligt i det. Det kan sagtens bruges alligevel.
Når vi har en rest bananer, som vi ikke kan nå at få spist, skræller jer dem, skærer dem ud i mindre stykker og kommer dem i fryseren. Så er de lige til at tage op, og frosne bananer er super gode at blande i smoothies.

Vi bruger både frisk frugt og frossen frugt, når vi laver smoothies. Om sommeren selvfølgelig mest frisk frugt og meget gerne masser af bær. Det smager også godt at skære små tern af friske bær pg komme dem på toppen af smoothien eller at toppe med hakkede nødder, cornflakes, kokoschips eller kakaonibs.

Her har jeg samlet billeder og opskrifter på 7 lækre smoothies til morgenmad.

7 lækre smoothies til morgenmad

Denne her smoothie skål med banan og kakao kan både bruges som morgenmad eller dessert. Den er blandt andet lavet af frosne bananer, græsk yoghurt og mælk. Øverst er den toppet med hakkede mandler, bananskiver, ristede kokoschips og kakaonibs.
Jeg har lavet den flere gange til William, og han er helt vild med den!

Smoothies til morgenmad

En anden rigtig god skål med smoothie er denne morgen smoothie skål med bær.
Den er dejlig frisk og fyldt med hindbær, blåbær og jordbær.

Smoothie morgen

Det her er en af mine yndlings-smoothies. Den er simpel og hurtig at lave, og så smager den friskt og godt. Morgen-smoothie med vanilje yoghurt.

Sund morgen

Smoothie med jordbær, banan og appelsin – den er altså også god. Denne version indeholder hverken mælk eller yoghurt men kun frugt og vand. Jeg synes især den er god om sommeren eller som tilbehør til en god salat.

Mættende smoothie med banan og havregryn

Mættende smoothie med banan og havregryn – en morgen-smoothie med lidt mere konsistens som mætter og fylder mere i maven.

Banan smoothie

Banan smoothie med appelsinjuice og fuldkorns-cornflakes på toppen. Frisk, lækker og knasende.

En dejlig vinter-smoothie med frosne bær, tykmælk og honning.
Se opskriften på smoothie med bær her.

Følg Madling.dk på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar