6 sunde slags hjemmelavede chips
Snack og sødt

6 sunde slags hjemmelavede chips

6 sunde slags hjemmelavede chips
Jeg har efterhånden fået lavet en hel del slags hjemmelavede chips. Både chips af frugt og grøntsager men også af ost. Hjemmelavede chips behøver ikke at blive friturestegt eller overhældt med en masse olie, det kan godt lade sig gøre at få dem sprøde i ovnen. Derudover kan chips også laves af flere slags grøntsager, så du får et sundere alternativ til de chips, som kan købes i butikkerne.

Jeg har her lavet et indlæg over de opskrifter på hjemmelavede chips, som jeg har her på bloggen. Jeg håber, at I kan bruge listen?

I ønskes alle en rigtig god weekend. Måske der skal laves chips ;-)

Hjemmelavede bananchips

Hjemmelavede bananchips

Jeg lavede de her bananchips som en lille snack til William og Malte. De er ofte sultne, når de kommer hjem fra vuggestue og børnehave, og derfor plejer de at få lidt brød eller frugt. Bananchipsene blev knasende og sprøde, men de er også meget søde i smagen. De egner sig derfor godt som en sød snack til forkælelse, fødselsdag eller som alternativ til slik.

Spidskålswrap med jordskokkechips

Jordskokkechips

Jeg er rigtig vild med jordskokker, og jordskokkechips er ingen undtagelse. De smager smaddergodt i en salat, ovenpå suppe eller som her i en spidskålswrap. Jordskokkechips har en intens og nøddeagtig smag.

Hjemmelavede kartoffelchips

Hjemmelavede kartoffelchips

Hjemmelavede kartoffelchips smager super lækkert sammen med en dip eller guacamole til. Vi plejer at lave dem, når vi har en rest bagekartofler, og der skal hygges med en film eller en god serie på Netflix.

Ostechips

Ostechips

Ostechips er nok de chips, som jeg har lavet flest gang. Der skal ikke bruges andet end revet ost, og så skal de en tur i ovnen. De gange jeg har lavet dem, når vi har haft gæster på besøg, er chipsene blevet revet væk. Ostechips kan anvendes på flere forskellige måder. Her er et par ideer til hvordan de kan bruges. Som snack med frugt og grønt til, i en frikadelleburger, til low carb mexicansk mad eller i en salat med kyllingefrikadeller.

Rødbedechips

Rødbedechips

De flotte lilla rødbedechips er simpelthen så dekorative. De pynter på enhver salat, men kan også sagtens spises uden tilbehør til. De bages i ovnen med olivenolie og fint salt, og ud kommer de flotteste og helt sprøde rødbedechips.

Squashchips

Squashchips

De her squashchips med ost på har jeg kun lavet en enkel gang. Vi fik dem som tilbehør til aftesmaden, og både Søren og jeg var rigtig begejstret for dem. De smagte godt, og jeg skal helt sikkert lave dem igen meget snart.

Mere nyt fra Madling? Følg med på Facebook og Bloglovin’.  

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar