6 gode opskrifter på pizzasnegle
Brød og boller

6 gode opskrifter på pizzasnegle

6 gode opskrifter på pizzasnegle

Jeg har efterhånden en del opskrifter på pizzasnegle på bloggen. Så derfor har jeg gået og tænkt på, at jeg ville lavet et indlæg, hvor jeg samler opskrifterne på pizzasnegle.
Det er der kommet dette indlæg ud af, som jeg har valgt at kalde 6 gode opskrifter på pizzasnegle.

Der er både pizzasnegle med pesto, mexi-snegle med oksekød, pizzasnegle med rugmel og flere andre opskrifter. Jeg linker til alle opskrifterne længere nede i teksten under billederne.
Flere af opskrifterne giver store portioner pizzasnegle. Det er fordi jeg som oftest bager en ordentlig omgang, og så kommer jeg dem i fryseren. Både William og Malte kan nemlig rigtig gode lidt at få lidt hjemmebag med til frokost – enten som 10-mad eller i madpakken.

6 gode opskrifter på pizzasnegle

Pizzasnegle med pesto og serranoskinke

Den første opskrift som jeg vil dele med jer er pizzasnegle med pesto og serranoskinke. De er lavet med basilikumpesto og fyld af revet mozzarella og serrano. De bliver rigtig lækre og luftige, og så er de samtidig lidt snaskede som pizzasnegle gerne må være.

Pizzasnegle med cheddar og frisk timian

De her pizzasnegle med cheddar og frisk timian er Williams yndlings-pizzasnegle.
Jeg synes også at de er ret gode, og jeg har brugt opskriften mange gange.

Mexi-snegle med oksekød

De her mexi-snegle med oksekød er lidt anderledes end almindelige pizzasnegle.
De har fyldt af hakket oksekød, krydderier, majs og peberfrugt. De er ikke stærke, det synes mine drenge nemlig ikke op. Ønsker man dem spicy kan der tilsættes chili eller en stærk paprika.

Pizzasnegle med cocktailpølser

De seneste pizzasnegle som jeg har bagt er pizzasnegle med cocktailpølser. De er super lækre, og udover at de er gode i madpakken, kan de også lunes et par minutter og fx. bruges som eftermiddagsmad eller en lille komme-hjem-snack.

Pizzasnegle med skinke og ost

Mine pizzasnegle med skinke og ost er mere enkle og traditionelle pizzasnegle. Dejen er lavet af en blanding af rugmel og hvedemel og fyldet er tomatsovs, skinke og ost.

Den sidste opskrift som jeg vil dele er disse pizzasnegle med rugmel. De indeholder kun Gouda-ost og skinke og minder lidt om toast.

Vil du have det seneste nyt, så husk at du kan følge med på:
Facebook – Bloglovin’ – Instagram 

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar