6 af mine yndlings-salater
Salat

6 af mine yndlings-salater

6 af mine yndlings-salater

I dag vil jeg dele opskrifterne på 6 af mine yndlings-salater med jer.
Det er seks meget forskellige salater som kan bruges som tilbehør til aftensmaden, frokosten, til hverdag eller fest. Der er også opskrift på en måltidssalat – en Big Mac salat, som Søren og jeg jævnligt får til aftensmad.

Det er ikke så tit, at vi “kun” spiser salat til aftensmad, men vi får altid grøntsager som tilbehør til maden. Det er meget tit helt enkle salater eller grøntsagsstave, som begge børnene godt kan lide. Det er både nemt og hurtigt i hverdagene, hvor der er mindre tid til madlavning.

Når jeg har ekstra god tid til aftensmaden, eller vi har gæster, kan jeg godt lide at lave lækre tilbehørs-salater. Rigtig gerne med farver så maden kommer til at se lækker, frisk og indbydende ud.

Se opskrifterne på 6 af mine yndlings-salater her.

Cremet pastasalat med broccoli er en af de salater som vi er rigtig glade for herhjemme.
Den består bland andet af små buketter af broccoli, cheddarost og bacon i tern. Derudover er den blandet med en rigtig god dressing som sammen med grøntsagerne gør salaten lækker og cremet.

6 af mine yndlings-salater

Denne sommersalat med nektariner og kalkunbacon er noget så lækker. Nu er det ikke lige sæson for nektariner, men dem kunne man fx. skifte ud med blommer eller æbler. Salaten er vendt i en dressing af olivenolie, honning og limesaft.

6 af mine yndlings-salater

Big Mac salat med hakket oksekød, romainesalat, syltede agurker, rødløg og dressing.
En forholdvis simpel salat – men som bare er helt vildt god.
Vi spiser den som måltidssalat, da den indeholder ret meget kød. Det er vist en rigtig herre-salat, og det er da også en af Sørens favoritter ;-)

6 af mine yndlings-salater

Broccolisalat med æble og valnødder – en lidt grovere salat som mætter godt.
Vi plejer at spise den som tilbehør til kylling eller bøffer.

6 af mine yndlings-salater

Det er nok mest en vintersalat denne rødkålssalat med æble og mandarin. Den egner sig rigtig godt som julesalat eller som tilbehør til steg og flæskestegssandwich.
Det er en frisk salat som også ser super fin ud med de mange farver.

6 af mine yndlings-salater

Denne her pæresalat med feta og karamelliserede valnødder laver jeg tit når vi får gæster på besøg eller til fødselsdage. Jeg synes salaten, eger sig godt til det meste kød og den kan også bruges som tilbehør til grillet kød eller Sloppy Joes burgere.

Følg Madling.dk på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar