12 gode opskrifter på kager og søde sager til jul
Snack og sødt

12 gode opskrifter på kager og søde sager til jul

12 gode opskrifter på kager og søde sager til jul

Opskrifter på kager og søde sager til jul.

Lækre opskrifter på kager og søde sager til jul. Der er både opskrifter på småkager, romkugler, konfekt, karameller og havregrynskugler.

Det har været et på hektiske dage herhjemme, og jeg må ærligt indrømme, at vi mangler at komme i rigtig julestemning. I lørdags var drengene fra Williams klasse inviteret til børnefødselsdag, og jeg havde sat fredagen af til at bage og lave det sidste pynt til fødselsdagen. Alt for tidligt fredag morgen vågnede jeg op og var helt stoppet til at forkølelse. Lidt efter kaldte William, da han var dårlig og skulle kaste op, og Malte vågnede med røde feberkinder. Trods sygdom og manglende tid kom vi dog i mål med det hele, og William havde en dejlig fødselsdag (mere om fødselsdagen og billeder kommer i en af de næste indlæg).

Malte er desværre stadig syg med feber. Han ligger lige nu og tager sig en lur, så det giver mig lidt blog-tid. Faktisk mangler vi stadig et par julegaver, og juletræet og julemaden er ikke købt endnu. Med en syg lille fyr bliver de praktiske ting sat på standby, for han kan selvfølgelig hverken komme med på shopping eller med ud at købe ind. Søren er på arbejde, så vi må få klaret julens gøremål i de kommende dage – måske tage aftnerne i brug.

Nå men tilbage til hvad dette indlæg skulle handle om… julestemning, kager og søde sager. Jeg har her samlet 12 gode opskrifter på kager og søde sager til jul :-)

Gaffelkager

Den første opskrift som jeg har sat på listen er opskriften på gaffelkager. De minder mig så meget om min barndom, og uden dem er det ikke rigtig jul. De er så nemme at lave, og børn kan sagtens være med til både at ælte dejen, triller kuglerne og at trykke kagerne med en gaffel.

Karameller

Fornyligt lavede jeg disse karameller med havsalt. De smagte rigtig lækkert og blandingen af det søde og salte er lige mig.

12 gode opskrifter på kager og søde sager til jul

Mine favorit karameller må være hjemmelavede guldkarameller og hjemmelavede guldkarameller med lakrids ♥

12 gode opskrifter på kager og søde sager til jul

Der er en del konfekt som jeg ikke bryder mig om, men de her chokoladetrøfler, de er mums!

Brændte mandler
De bedste nødder til jul, brændte mandler.

Jul og chokolade

Hvis du har en rest chokolade, som du enten allerede har smeltet, eller som bare ligger i skuffen, kan den med fordel bruges til at lave små hjemmelavede chokolader.

12 gode opskrifter på kager og søde sager til jul

De her Bountykugler synes jeg man kan spise hele året, men de er med sikkerhed også et hit på julebordet.

12 gode opskrifter på kager og søde sager til jul

Smukke røde karamelliserede æbler.

12 gode opskrifter på kager og søde sager til jul

Snebolde med marcipan og mørk og hvid chokolade.

Cornflakestoppe

Lækre cornflakestoppe med kakao efter min mormors opskrift.

12 gode opskrifter på kager og søde sager til jul

I sidste uge lavede jeg havregrynskugler, og hvis ikke jeg havde gemt en beholder bagerst i køleskabet, tror jeg Søren og William havde spist dem alle inden jul ;-)

12 gode opskrifter på kager og søde sager til jul

Denne her opskrift på romkugler, har jeg fået af en fra min mødregruppe. Det er de bedste romkugler, og altid den opskrift som jeg bruger.

Se nu endte det næsten med, at jeg kom i julestemning af alle de lækre sager ;-) Åh jeg håber, at Malte når at blive frisk til juleaften. Det er en sej omgang, han er igennem.

Følg Madling.dk her Facebook – Bloglovin’ – Instagram

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar