10 vildt lækre opskrifter på hjemmelavet fastfood
Aftensmad

10 vildt lækre opskrifter på hjemmelavet fastfood

10 vildt lækre opskrifter på hjemmelavet fastfood

Jeg har mange lækre opskrifter på hjemmelavet fastfood på bloggen, så jeg tænkte, at jeg ville samle nogle af de allerbedste i dette indlæg. Der er både en opskrift på pepperoni-pizza lavet på grillen, sprøde og lækre pomfritter, opskrifter på forskellige burgere, hotdogs og meget mere. Jeg linker selvfølgelig til opskrifterne under billederne, og hvis du har spørgsmål til opskrifterne, er du meget velkommen til at skrive en kommentar nederst i indlægget.

Nu til opskrifterne… Godt det snart er frokosttid, for jer er da blevet sulten af at kigge på alle de her billeder ;-)

10 vildt lækre opskrifter på hjemmelavet fastfood.

Fastfood opskrifter

Den første opskrift som jeg vil dele med jer er denne bøfsandwich med ketchup, remoulade, rødbeder og bløde løg. Bollerne er hjemmebagte, og den opskrift ligger selvfølgelig også på bloggen.

Langos opskrift

Kender I langos? Det er ungarske madbrød med kartoffel, og de smager virkelig virkelig godt. Man kan fx. fylde dem med kød eller spise dem med smeltet ost og cremefraiche. Langos er helt sikkert på min top 3 over hjemmelavet fastfood.

fastfood mad

Denne her opskrift på Big Mac burger er en af de meget læste opskrifter på bloggen.
De smager også mega godt og findes også i en anden lidt sjov variant som salat. Opskriften på Big Mac salat kan ses her.

Junk food

Sprøde gylde hjemmelavede pomfritter. Uhm…. se er så lækre!

10 vildt lækre opskrifter på hjemmelavet fastfood

Vores yndlings flæskestegssandwich her hjemme er denne flæskestegssandwich med sprøde svær, frisk timian og tynde skiver af æble. Prøv den ;-)

hjemmelavet junk food

Jeg synes også, at der skulle være plads til opskriften på salat-hotdogs på listen. Det er hotdogs uden brød hvor kødet i stedet er svøbt i salatblade og bundet sammen med purløg.

10 vildt lækre opskrifter på hjemmelavet fastfood

Jeg glæder mig til lunere vejr og solskin så grillsæsonen kan starte. Så skal vi helt sikkert lave hjemmelavet pizza på grillen. Opskriften kan også bruges til pizza i ovnen ;-)

10 vildt lækre opskrifter på hjemmelavet fastfood

Pølsebrød med rugmel. Bløde og luftige og med masser af sesamfrø.
Gode til fødselsdag, en grill-aften eller i madpakken.

Hjemmelavet fastfood

Nem og god opskrift på cheeseburger quesadillas lavet af store majspandekager med fyld af oksekød, salat, ost, ketchup og dressing.

Junkfood

Den sidste på listen er min opskrift på Sloppy Joes. Billederne er taget under fødselsdagen, så de er ikke blevet så gode. Men jeg tør godt at love, at de smager skønt! Kødsovsen passer perfekt til de bløde boller og gør burgerene lækre og greasy ;-)

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.

Tidligere indlæg Næste indlæg

Ingen kommentarer

Skriv din kommentar