Pizzasnegle med rugmel

Pizzasnegle med rugmel

Jeg bager ofte små overraskelser til Williams madpakke. Det kan være boller, små brød og pizzaer, pølsehorn, pizzastænger eller pizzasnegle. De her pizzasnegle med rugmel har jeg lavet ud af dejen fra min opskrift på nem pizzadej med rugmel.
Der skal kun bruges en halv portion pizzadej til de her pizzasnegle, medmindre man ønsker at lave en ekstra stor portion.

Der er ingen tomatsovs i disse pizzasnegle med rugmel. De indeholder kun Gouda-ost og skinke, så de er lidt toast-agtige i smagen. Jeg plejer mest at bruge revet mozzarella til pizzasnegle men lige til de her, fungerer det rigtig godt med Gouda. Gouda-osten er en god smelte-ost, og så synes jeg, at den smager godt.

Pizzasneglene kan fryses, så der nemt og hurtigt kan tages et par stykker op, når de skal bruges i madpakken. Jeg plejer at komme dem i fryseposer med clips på, når de er kølet af efter bagning. Enten får William en pizzasnegl med til formiddagsmaden eller som en ekstra ting i madpakken til frokosten. Det ved jeg, at han bliver glad for og gerne med et par grøntsagsstave til ved siden af.

Pizzasnegle med rugmel

Opskrift på pizzasnegle med rugmel

En halv portion nem pizzadej med rugmel
200-250 g Gouda-ost i skiver
150 g skinke i store tynde skiver
Oregano

Fremgangsmåde

Følg opskriften på pizzadejen med rugmel og del den over i to – der skal kun bruges en halv portion dej til denne opskrift. Kom lidt mel ud på bordet og rul dejen helt tynde med en kagerulle.

Læg skiver af osten ud på dejen og derefter skinken. Rul dejen stramt sammen på den lange led så den ligner en roulade. Skær “pizza-rouladen” ud til pizzasnegle med en kniv og læg dem på en plade med bagepapir. Drys pizzasneglene med oregano inden de kommes i ovnen.

Bagetid: 14-15 minutter ved 225° varmluft.

Lad pizzasneglene køle lidt af på en bagerist inden de spises.

Mængde

20-22 pizzasnegle med rugmel

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *