Pastaret med røget medister og peberfrugt

I sidste uge fik vi denne nemme pastaret med røget medister og peberfugt.
En pastaret som er familievenlig og som kan laves i en fart på de travle hverdage.
Den indeholder kun få ingredienser, og så behøver man ikke en gang at tø kød op på forhånd, da der er brugt røget medister i retten.
Jeg har kun tilsat rød peberfrugt og løg i retten, da mine børn ikke er så vilde med varme grøntsager. Derfor får vi altid rå grøntsager ved siden af maden, men ellers kunne man tilsætte ærter, edamamebønner, broccoli eller lignende.

Pastaretter er absolut en af de nemme løsninger som vi tit vælger, når maden skal gå hurtigt. Jeg har efterhånden en del pastaretter på bloggen, og I får lige links til et par af dem her:
Mexicansk pastaret – pastaret med kylling og champignon – frisk pasta med tomatsauce og bacon.

Måske har I allerede set det, men hvis ikke vil jeg lige fortælle, at jeg er blevet nomineret til Bedste Madblog 2017.
Jeg vil blive rigtig glad for din stemme. Det tager kun et øjeblik, og der skal ikke angives navn eller e-mail adresse. Du kan stemme lige her. 1000 tak ♥

Pastaret med røget medister og peberfrugt

Opskrift på pastaret med røget medister og peberfrugt

1 rød peberfrugt
0,5 løg
Smør til stegning
345 g røget medister
300 g rå fuldkornspenne
Salt og peber
300-400 ml madlavningsfløde
Persille

Fremgangsmåde

Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og lad dem dryppe af i en sigte.

Skær løg og peberfrugt ud i små stykker og svits dem i smør i en sauterpande.
Skær medisteren ud i mindre skiver og derefter over i halve stykker og kom dem på panden. Tilsæt madlavningsfløden efter et par minutter og smag retten til med salt og peber.

Bland retten sammen med de kogte pastaer og lad det simre et par minutter inden panden tages af komfuret. Skyl og hak persille og drys det over den varme ret inden den serveres.

Spis retten sammen med salat og måske et godt brød til.

Mængde

4 personer

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *