Pandebrød med små chorizopølser og dressing

Pandebrød med små chorizopølser og dressing

Jeg har flere gange lavet pandebrød, som vi har fået med forskelligt fyld eller som tilbehør til aftensmaden. Det smarte ved de her pandebrød er, at de både kan laves på en almindelig pande i køkkenet eller udendørs på grill eller bål. Dejen er ganske nem at lave og også at arbejde med, så brødene er nemme at forme.

Denne gang lavede jeg pandebrødene med salat på, tynde skiver af rødløg, cherrytomater, små chorizopølser og en hurtig hjemmelavet dressing. Dressingen er lavet af creme fraiche, salt og peber, citronsaft og frisk basilikum og purløg. Det var de krydderurter som jeg lige havde i vindueskarmen, men andre friske krydderurter kan selvfølgelig også bruges.

Chorizopølserne satte jeg først på spyd, efter de var stegt på panden. Laver man dem på grill eller bål, kan det være en god idé at sætte dem på spyd med det samme, så de er nemmere at vende. De her små chorizopølser er krydret men uden at være for stærke til vores smag. Jeg kan virkelig godt lide chorizo men er ikke til de meget stærke.

Pandebrød med små chorizopølser og dressing

Pandebrød med små chorizopølser og dressing

Opskrift på pandebrød med små chorizopølser og dressing

Pandebrød
Små chorizopølser + træspyd
Smør til stegning
Romaine eller hjertesalat
Rødløg
Cherrytomater

Dressing:
1,5 dl creme fraiche 18%
Salt og peber
1-2  tsk citronsaft
Friske basilikumblade og purløg

Fremgangsmåde

Lav dejen til pandebrødene (se link) og bag dem på grillen eller panden – så de er færdige samtidigt med pølserne.

Rør dressingen sammen og stil den på køl.
Skyl og hak grøntsagerne – så de står klar.

Kom smør på en pande og steg de små chorizopølser på panden. Lad dem ligge på panden imens brødene bages. Chorizopølserne kan også laves på grillen sammen brødene.

Varm chorizopølserne hurtigt op lige inden de skal spises og kom dem derefter på træspyd.
Anret pandebrødene med salat, dressing og pølserne på spyd inden de serveres.

Mængde

3 personer (to brød til hver)

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *