Hjemmelavet pizza med oksekød og basilikum

Hjemmelavet pizza med oksekød og basilikum

Da jeg kiggede billederne på mit kamera igennem, kunne jeg se, at jeg ikke fået delt denne opskrift med jer. Hjemmelavet pizza med oksekød og basilikum – som bare smager helt vild lækkert!

Efter at jeg har siddet og kigget på pizza-billeder og skrevet opskriften, kan jeg næsten ikke tænkte på andet end pizza. Det er næsten også fejt at skulle sidde og skrive om noget så lækkert, inden man har fået frokost ;-)
Jeg har William hjemme igen i dag, så vi må over i køkkenet og se, hvad vi kan finde på til frokost.

Pizzaen kan både laves på grillen eller i ovnen. Denne her er lavet på vores gasgrill, som vi er rigtig glade for. Den er så nem og hurtig at tænde op – og lave mad på, så vi vi bruger den hele året rundt.

Jeg har mange flere gode opskrifter på pizza her.

Hjemmelavet pizza med oksekød og basilikum

Opskrift på hjemmelavet pizza med oksekød og basilikum

Pizzabund efter denne opskrift
Tomatsovs (til to pizzaer):
250 g tomatpuré
0,5 tsk havsalt
2 tsk oregano
1 tsk timian
0,5 lille fed hvidløg

Fyld:
Revet ost
Hakket oksekød (krydret med salt og peber)
Rød peberfrugt
Majs
Frisk basiliikum

Fremgangsmåde

Del dejen i to dele og drys lidt mel ud på bordet og på kagerullen. Rul begge klumper dej ud til to store pizzaer. Dejen kan strækkes og formes alt efter hvor stor og rund den ønskes.

Fyld til pizzaerne
Bland alle ingredienserne til tomatsovsen sammen i en skål og rør sovsen sammen. Fordel tomatsovsen ud på pizzaerne med en ske. Kom sovsen helt ud til kanten i et jævnt tyndt lag og drys revet mozzarella hen over pizzaerne inden fyldet kommes på.
Den friske basilikum er først kommet på pizzaen efter bagning.

Pizza på grillen
Placer pizzaen på pizzastenen og læg den på grillen. Vores pizzasten skal opvarmes først og drysses med mel inden brug. Husk at læse vejledningen for hvordan din pizzasten anvendes, da der er forskel på dem.
Bag pizzaen i grillen med lukket låg til pizzaen er næsten færdig. Forlad ikke grillen og kig til pizzaen ofte, så den ikke får for længe. Det kan være nødvendigt at åbne låget på grillen de sidste par minutter, hvis fyldet er færdigt – men bunden endnu mangler lidt bagetid.

Pizza i ovnen
Bag pizzaerne på to plader med bagepapir i en forvarmet ovn – hold øje med dem undervejs så de ikke får for længe.
Bagetid: 15-17 minutter ved 225° (varmluft). Bagetiden afhænger af ovnen.

Mængde

2 pizzaer med oksekød og basilikum

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *