Hjemmelavet frozen yoghurt med jordbær

Hjemmelavet frozen yoghurt med jordbær

Jeg har ikke haft tid eller overskud til at bloggen de seneste par dage, og jeg har heller ikke lavet ret meget mad. William er desværre blevet syg med halsbetændelse, og han har haft brug for, at jeg var der næsten hele tiden. Nu er penicillinen begyndt at hjælpe, så han har det bedre og kan begynde at lege. Han er gået i gang med at byge Lego, og imens han sidder der og hygger sig, sidder jeg bag ham og skriver.

William har næsten ikke haft appetit, men det er der jo ikke noget at sige til, når det gør så ondt i halsen. Det eneste som han ville have i går var is, så derfor lavede jeg en nem og hurtig omgang hjemmelavet frozen yoghurt med jordbær til ham. Jeg har lovet også at prøve at lave isen med banan, så det er skrevet på min lange to-do-madlavningsliste. Det er godt med mange ideer :-)

Sidst jeg lavede frozen yoghurt var til et hold venner. Der havde jeg frosset isen ned, og den var alt for længe om at tø op igen. Så jeg anbefaler at man serverer den med det samme eller kun har den kort tid i fryseren, så den ikke når at bliver for hård.

Nu vil jeg komme over og se, hvad William har bygget og lave lidt formiddagsmad til ham. Bag efter skal vi nok begge ligge og hvile os lidt med en film, da natten ikke har været helt nem. Rigtig god weekend her fra os.

Hjemmelavet frozen yoghurt med jordbær

Opskrift på hjemmelavet frozen yoghurt med jordbær

350 g frosne jordbær
125 g græsk yoghurt 10%
2-3 tsk honning
Eventuelt en sjat vand

Fremgangsmåde

Kom jordbærrene ned i en sigte og hæld kogende vand over dem. Hæld derefter jordbærrene i en blender sammen med græsk yoghurt og blend det sammen. Hvis blenderen har lidt svært ved at få fat, kan man tilsætte en sjat vand men endelig ikke for meget, for så bliver isen for tynd.

Smag isen til med honning og blend igen. Stil isen i fryseren i 5-10 minutter, hvis du synes den er for blød eller spis den med det samme måske med et par friske bær eller mørk chokolade.

Mængde

2-3 personer

Følg med på Facebook og Bloglovin’


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *