Ægge-toast med skinke og salat

Ægge-toast med skinke og salat

Ægge-toast med skinke og salat! En nem lille ret som mætter godt og giver en god start på dagen. I stedet for brød er der brugt to spejlæg og i midten er par skiver skinke sammen med icerbergsalat. Det tager virkelig ikke mere end 10 minutter at lave og forbereder man grøntsagerne og aftnen, så er det bare spejlæggene som lige skal vendes på panden.

Jeg har lavet ægge-toast flere gange, da jeg synes, det mætter mig godt og længe, og så kan mine drenge også lide det. Specielt Malte som er rigtig glad for æg, og så er han helt sikkert også den i vores familie, som har den største appetit om morgnen. Vi tre andre er lidt længere tid om at vågne og at blive sultne. Malte han er vores lille morgen-mand :-)

Jeg har flere andre gode morgenmads-opskrifter med æg på bloggen. Blandt andet disse æggemuffins med bacon, bananpandekager uden mel og sukker, omelet og squashpandekager.

Ægge-toast med skinke og salat

Opskrift på ægge-toast med skinke og salat

2 æg
Smør til stegning
2 skiver skinke
Icebergsalat
Salt og peber
Eventuelt lidt revet mozzarella

Grøntsager ved siden af

Fremgangsmåde

Kom smør på en stor pande og varm panden op ved middel varme. Slå æggene ud på panden uden at de kommer til at hænge sammen. Steg spejlæggene på panden på begge sider til hviden er stivnet. Jeg kan godt lide at mine spejlæg får lidt sprød kant, derfor giver jeg dem ekstra tid på panden.

Anret et af spejlæggene på en tallerken med skinke og salat øverst. Drys eventuelt med lidt revet mozzarella og kom det næste spejlæg på toppen. Kom godt med salt og peber på og spis spejlæggene imens de er varme med grøntsager ved siden af.

Mængde

1 person

Du kan følge bloggen på Facebook – Instagram – Bloglovin’.


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *